Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

Kubrick és Creedy 

 Fájl:Kurbcree.JPG


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Michael Massee & Jon Van Ness
Kubrick & Creedy adatai
Faja ember
Neme férfi & férfi
Életkora kb. 50 évesek
Elhunyt Kubrick: 2007. (Gordon Walker megöli)
Foglalkozása vadászok

Kubrick és Creedy az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplői, akiket Michael Massee és Jon Van Ness alakít.

Kubrick és Creedy a sorozatban két vadászt alakítanak, akik jó barátok egymással. Kubrick igen vallásos ember, egy lakókocsiban él, ami tele van vallásos szobrokkal és festményekkel, illetve egyik közeli barátja Gordon Walker.

Kubrick és Creedy a 3. évadban szerepelnek; amikor Gordon Walker börtönben raboskodik, Kubrick meglátogatja őt, és biztosítja róla a férfit, hogy hite ellenére, Sam Winchester nem állt át a rossz oldalra, hiszen megakadályozta az Ördög kapujának felnyitását. Gordon ennek ellenére nem hisz barátjának, és megbízza őt, iktassa ki az ifjabb Winchestert fiút. Kubrick segítségül barátját, Creedy-t hívja, akivel együtt ered a fivérek nyomába. Miután rájuk találtak, betörnek a fiúl motelszobájába, és elfogják az ott tartózkodó Samet, aki éppen egy mágikus nyúlláb balszerencséjének hatása alatt áll. Mikor megjelenik Deant, a testvérek felülkerekednek a két vadászon, és sikeresen kiütik őket, majd kereket oldanak. Kubrick ezek után visszatér Gordonhoz, és már magabiztosan állítja, hogy Istenért, végeznie kell a gonosszá lett Sammel. Gordon később Kubrick segítségével megszökik a börtönből, majd közösen akadnak Winchesterék nyomára. A félresikerült akciót követően azonban a fivérek elmenekülnek, illetve Gordon egy vámpír fogságába esik, ami őt is fajtabeliévé változtatja. A vámpírvadász ezek után visszatér Kubrickhoz annak lakókocsijába, ám mikor az megtudja, mivé lett barátja, kötelességének érzi, hogy megölje. Gordon ugyan megígéri, miután likvidálta Winchestert, ő maga fog végezni magával, Kubrick azonban ezt azonnal meg akarja tenni, így rátámad, mire Gordon önvédelemből a kezével átdöfi a szívét. Kubrick pillanatok alatt meghal.

Epizódjaik:
- Mágikus balszerencse
- Friss

 

Victor Henriksen

 

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Charles Malik Whitfield
Victor Henriksen adatai
Faja ember
Neme férfi
Életkora kb. 30 éves halálakor
Elhunyt 2008. (Lilith megöli)
Foglalkozása FBI ügynök

Victor Henriksen az Odaát (Supernatural) című televízióssorozat kitalált szereplője, akit Charles Malik Whitfield alakít. Victor a sorozat egyik mellékszereplője.

Victor Henriksen az FBI egyik ügynöke, aki gyilkosság vádjával Dean és Sam Winchester nyomába ered.

 2. évadban Henriksen az évad közepén tűnik fel, amikor is egy bankrablás helyszínére érkezik, ahol a hatóságok szerint a Winchester fivérek is jelen vannak. Victor elmondja a fiúknak telefonon, hogy már egy éve a nyomukban van, amióta Deant gyilkosság vádjával körözni kezdték -melyet annak idején valójában egy alakváltó követett el-, ráadásul számos betöréses lopás is a számlájukon van.

Az ügynök megpróbálja rábeszélni őket, adják fel magukat, ám mivel ezt nem hajlandóak megtenni, Henriksen és a kommandósok lerohanják a bankot, ám Winchesteréknek sikerül elmenekülni a helyszínről.Az évad végén ugyan Deanék megrendezik saját letartóztatásukat, hogy egy régi barátjuknak segítsenek megoldani egy ügyet egy börtönben, mielőtt Henriksen átvenné őket, azok ismét sikeresen kicsúsznak a karmai közül.

 3. évad Az évad közepén a hatóságok elfogják Deant és Samet, majd átmenetileg egy kisváros rendőrkapitányságára szállítják, ahová aztán később Henriksen és néhány társa is megérkezik, hogy átvegyék őket. Csakhogy az épületet démonok tucatjai támadják meg, több rendőrt és ügynököt is megölnek, így Victor kénytelen elhinni a természetfeletti világot, és a fivérek mellé állni a harcban. A fivérek, Henriksen és a többi túlélő végül megnyeri az összecsapást a démonok ellen, ám miután Victor szabadon engedi Deanéket, a Pokol egyik fődémona, Lilith tűnik fel a helyszínen, és végez az ott tartózkodó túlélőkkel, köztük az ügynökkel is.

 4. évad Henriksen szellemét az évad elején gyilkosa, Lilith egy bizonyos "Tanú" jelével hatalma alá keríti, és más szellemekkel -köztük Ronald Resnickével és Meg Mastersével- együtt megbízza, hogy ölje meg a Winchester fiúkat. A kísértetek ugyan megpróbálják teljesíteni feladatukat, Deanék barátja, Bobby megtalálja a módját a szellemek elpusztítására, így egy szertartás során meg is teszi azt.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 57
Heti: 207
Havi: 823
Össz.: 192 936

Látogatottság növelés
Oldal: Az ellenségek
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: odaát idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »