Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

 Anna Milton
 

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Julie McNiven
Anna Milton adatai
Faja angyal
Neme nő [porhüvely]
Életkora ismeretlen
Született 1985. decembere [porhüvely]
Elhunyt 1978. ? (Mihály arkangyal megöli)
Képességei képes hallani az angyalok beszélgetését (korábban) [emberként],
angyali képesség,
halhatatlan
Foglalkozása tanuló (korábban) [porhüvely]
Családja Rich Milton (apa, elhunyt) [porhüvely]
Amy Milton (anya, elhunyt) [porhüvely]

Anna Milton az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Julie McNiven alakít.

Anna a sorozatban egy fiatal lányt alakít, aki rejtélyes módon képes hallani az angyalok beszélgetéseit. Mint később kiderül, Anna egykor Isten egyik angyala volt, azonban egy alkalommal megtagadta feljebbvalói parancsát, és saját akaratából, 1985-ben halandó emberré változott. A Milton család gyermekeként született meg, és nőtt fel, angyali lelke pedig elveszett a Földön. Vallásos szülei révén, ő is vallásos lány lett, apja ráadásul saját templomot működtetett, hiszen foglalkozása révén, városuk helyi tiszteletese.

Anna a 4. évadban elmegyógyintézetbe kerül, ugyanis azt állítja, hogy hallani képes az angyalok beszélgetését, ebből kifolyólag pedig tudja, hogy a démonok Lilith vezetésével elkezdték feltörni a 66 pecsétet, mely ha sikerrel jár, Lucifer a Földre szabadul. Mikor a démonok tudomást szereznek a lány különleges képességéről, egyet azonnal érte küldenek, Annának azonban sikerül ártalmatlanná tennie, majd elmenekülni. Szökése után visszatér városába, ahol azonban nem keresi fel családját, hanem tiszteletes apja templomában keres menedéket. Itt találnak rá az őt kereső Winchester fivérek, illetve azok barátja, Ruby, akik biztonságban akarják tudni üldözői elől. Néhány perccel később a démonok egyik vezetője, Alastair toppan be, így a csapat menekülni kényszerül, egy elhagyatott, erdei házban szállnak meg, ahol Sam elmeséli Annának, hogy szülei meghaltak, a démonok megölték őket otthonukban. Mikor megérkezik a várva várt Castiel és Uriel, kiderül, hogy nem védelmezés céljából jöttek: mivel nem engedhetik, hogy Anna démonok kezébe kerüljön, meg kell, hogy öljék. A testvérek és Ruby ellenkeznek, és az angyalokra támadnak, végül Anna egy mindeddig ismeretlen, falra festett Enochiai pecséttel elteleportálja onnan rosszakaróit. Hogy megtudják, ki is valójában Anna, Winchesterék segítségül hívják a korábban látását vesztett médium, Pamela Barnest, aki Bobby házának pánikszobájában hipnózis alatt, felidézi benne korábbi életét. Kiderül, hogy Anna régen angyal volt, aki megtagadta feljebbvalói parancsait, és 1985-ben, saját akaratából emberré változott, angyali lelke pedig elveszett a Földön. Mivel a lány meteorhoz hasonlóan érkezett ide, megkeresik a becsapódásának helyszínét, ahová azóta egy különleges tölgyfa nőtt, ott azonban nem találják a lelket. Éjszaka Anna köszönetet mond Deannek, amiért segítenek neki, majd szeretkeznek egyet az Impala hátsó ülésén. Miután Dean egy különös álom során rájött, hogy az angyali lélek Uriel nyakában lóg egy üvegcsében, csapdát állítanak az angyaloknak, és összeugrasszák őket a szintén a helyszínre hívott démonokkal. A harcot kihasználva, Anna megszerzi Urieltől az üvegcsét, és egy hatalmas, vakító villanást követően, eltűnik. Angyal kilétét visszanyerve, később segíti tanácsaival a Winchester fiúkat, illetve többször keresi fel Castielt is. Mikor fény derül rá, hogy Uriel áruló, és több angyal megölése után, Castiellel is végezni akar, Anna segít bajtársának, és egy angyalölő tőrrel ledöfi Urielt, aki ezt követően meghal. Végül Castiel teljesíti felettesei parancsát, és társaival visszaviteti Annát a Mennyekbe.

Az 5. évad során, Lucifer szabadulását kö-vetően, Castiel értesül róla, hogy Anna meg-szökött a Mennyek börtönéből, ám mivel ké-telkedik ebben, felkeresi egykori társát. Az angyallány beavatja őt tervébe; vissza akar utazni 1978-ba, hogy megölje az akkori John és Mary Winchestert, ezáltal megakadályozza, hogy megszülessen Lucifer porhüvelye, Sam. Cas ellenzi a tervet, Anna azonban vissza-megy az időben, és ugyan eléggé legyengül, elkezdi keresni a két célszemélyt. Miután végzett John főnökével, az ő hangját leutánozva, telefonon munkahelyére, az autószerelő műhelybe hívja a férfit, ahol megpróbálja megölni, a Castiellel szintén visszautazott Dean és Sam azonban feltűnik, és elteleportálja őt a környékről. Anna felkeresi az akkori Urielt, és maga mellé állítja, hogy segítsen végrehajtani a küldetést. Mindketten rátámadnak egy bebiztosított házban magukat elbarikádozó ellenfeleikre, Uriel a padlóra küldi Deant, míg Anna kiüti Johnt, Samet pedig egy késsel megöli. Ekkor azonban váratlan dolog történik; John testében feltűnik Mihály arkangyal, elteleportálja Urielt, Annát pedig egy érintéssel hamuvá égeti.

Epizódjai:                                                                                          
- I Know What You Did Last Summer             
- Heaven and Hell
- On The Head Of A Pin
- The Rapture
- When The Levee Breaks
- The Song Remains The Same

 Julie McNiven 1980. október 11-én született a Massachusetts állambéli Amherstben. Trapéz művészetet tanult, majd áttért a színjátszásra; New Englanden vágott bele, a Salemi Főiskolán tanult tovább, és szerzett diplomát. Egy alkalommal Lindsay Lohan dublőrét játszhatta, majd szerepet kapott az Old Man Dogs c. 1997-es horrorfilmben, ami azonban nem hozta meg neki a sikert. Későbbiekben több sorozatban és filmben is szerepelt, az igazi áttörést azonban 2008-ban az Odaát jelentette.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 48
Heti: 25
Havi: 1 047
Össz.: 190 392

Látogatottság növelés
Oldal: Anna
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: supernatural idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »