Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

Vallások istenei

Kali, Baldur, Ganesh, Odin, Zao Shen, Mercury és Baron Samedi

Rekha Sharma/Kali/Káli

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője: Rekha Sharma, Adam Croasdell, Keith Dallas,
Duncan Fraser, King Lau, John Emmet Tracy,
Faja istenek
Neme férfi és női testbe bújtak
Életkora ismeretlen
Elhunyt Baldur, Ganesh, Odin, Mercury, Baron Samedi: 2010. tavasza (Lucifer megöli őket),
Zao Shen: 2010. tavasza (Dean megöli)
Képességei isteni erő,
halhatatlanok
Foglalkozása istenek

Adam Croasdell 

Kali, Baldur, Ganesh, Odin, Zao Shen, Mercury és Baron Samedi az Odaát című televíziós sorozat kitalált szereplői, akiket Rekha Sharma, Adam Croasdell, Keith Dallas, Duncan Fraser, King Lau, John Emmet Tracy alakít.

 

Keith Dallas

Kali, Baldur, Ganesh, Odin, Zao Shen, Mercury és Baron Samedi a sorozatban különböző vallások isteneit alakítják; Kali és Ganesh hindu, Odin skandináv, Zao Shen kínai, Mercury görög, míg Baldur és Baron Samedi sima istenek. Mindannyian halhatatlanok, mindannyian utálják az angyalokat, és mindannyian szeretnének véget vetni a Lucifer-féle Apokalipszisnek. Földi összejöveteleik színhelye egy indianai mellékúton álló luxushotel, ahol általában az oda tévedő vendégekből lakomáznak. Elpusztítani őket örökzöld karóval lehet.

John Emmet Tracy/Supernaural/odaatfans.hupont.hu

John Emmet Tracy 

Kali, Baldur, Ganesh, Odin, Zao Shen, Mercury és Baron Samedi az 5. évad végén szerepelnek; közös döntés alapján, Mercury elintézi, hogy egy estére megszokott találkozási helyükre, egy elhagyatott helyen álló luxushotelbe tévedjenek az Apokalipszis kulcsfigurái, a Winchester fivérek. Miután megérkeztek, az istenek elkezdik elfogni a többi vendéget, hogy aztán majd felfalják őket, közben Kali szerez vért Dean és Sam testéből -előbbi szemtanúja lesz, amint Ganesh elefánt testet ölt-, majd azt üvegcsékbe zárja, így a fiúk a birtokába kerülnek.

Duncan Fraser/Supernatural/odaatfans.hupont.hu

Duncan Fraser

Végül Zao Shen és Baron Samedi elfogja a tesókat, és elráncigálják őket egy beszélgetésre a többi istennel. Itt mindnyájan megvitatják a kérdést, mit tegyenek Lucifer felkelésével, amikor is megjelenik az általuk Lokinak ismert Gábriel, és ő is csatlakozik a társalgáshoz. Az angyal megpróbálja csábítással ellopni volt szerelmétől, Kalitól barátai vérét, az azonban rájön a turpisságra, az övét is megszerzi, és rájön Gábriel valódi kilétére uis. Időközben Dean örökzöld karóval megöli Zao Shent, mivel az útját állja, hogy kiszabadítsa a fogva tartott embereket. Az istenek úgy döntenek, megölik Gábrielt, ezért Kali elveszi tőle a pengéjét, és leszúrja.

King Lau/Supernatural/odaatfans.hupont.hu

Dean ezután sikeresen meggyőzi az isteneket, engedjék el a foglyokat, majd Sam javaslatára, leveszik annak bordájáról az Enókiai jeleket, hogy Lucifer rátalálhasson, akkor pedig együtt lecsapjanak rá. Az Ördög valóban eljön, ám érkezése után azonnal elkezdi az istenek legyilkolását, kezdve Mercury-val, majd folytatja Odinnal, Ganesh-sel, Baron Samedi-vel és Baldurral. Mikor Kalira kerülne sor, a halottnak hitt Gábriel tűnik fel, és feltartja a Sátánt, míg a fiúk kimenekítik Kalit, és biztonságos helyre nem szállítják autójukkal.

Epizódjaik:
- Hammer of the Gods

Az istenek motelje

Merkúr isten

A motel előtere/Supernatural

 

hammer1

Ganesh

ganesh

Ganesh/Ganésa

Az ebéd a hűtőben/supernatural

Az ebéd a hűtőben 2/supernatural

Supernatural/Zao Shen/odaatfans.hupont.hu

A Winchesterek vére/odaatfans,hupont.hu

Odaát/supernatural

kali és baldur

Odin

Zao Shen

Baldur

Gabriel

Gabriel/supernatural

A trükkös halála/Supernatural

Lucifer/Supernatural/odaatfans.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 48
Heti: 40
Havi: 1 062
Össz.: 190 407

Látogatottság növelés
Oldal: Istenek
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: supernatural idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »