Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

 Rafael arkangyal


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Demore Barnes
Rafael adatai
Faja arkangyal
Neme férfi [Donnie Finnerman - porhüvely]
Életkora ismeretlen
Képességei angyali képesség,
halhatatlan
Foglalkozása Isten szolgája
Lakóhelye Waterville, Maine, USA [porhüvely]

 
RafaelRafael arkangyal az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Demore Barnes alakít.

Rafael a sorozatban egy arkangyalt alakít, aki Isten egyik katonája. Angyal lévén, több angyali, természetfeletti képességgel rendelkezik, ráadásul halhatatlan. Hatalmas szárnyai vannak, hangja fülsiketítő, puszta látványa pedig kiégeti a halandó emberek szemét, így azokkal csak emberi testen keresztül képes kommunikálni. Porhüvelye egy fekete férfi, Donnie Finnermann.

Rafael az 5. évad elején tűnik fel; amikor Castiel nyomozása kudarcba fúl Isten holléte után, Deannel együtt elhatározza, hogy megidézi az arkangyalt. Miután értesültek róla, hogy Rafael nem sokkal korábban egy kisvárosban ölt meg néhány démont, ott kezdenek kutatni, és hamar rájönnek, hogy az angyal már nem tartózkodik porhüvelyében, Donnie Finnermannben. A férfit ugyanis a küzdelem óta összeomlás miatt kórházban ápolják. Casék végül egy rituálé során, egy vidéki házban megidézik Rafaelt, és a szent tűzzel csapdába ejtik. Beszélgetésük során, az arkangyal elmondja, hogy Castielt nem más, mint Lucifer hozta vissza a halálból, mivel még tervei vannak vele, illetve hogy Isten nem csak eltűnt, de meg is halt. Ezután Deanék magára hagyják Rafaelt, az azonban még megígéri Castielnek, hogy meg fogja találni, és akkor a parancs szerint végez a bukott angyallal.

Epizódjai:
- Free to Be You and Me

 

raphael igazi valója

A hét Arkangyal egyike. A legendák szerint eredeti neve Labbiel volt. Isten változtatta meg a nevét, mikor megteremtette az elso embert. Raphael felelosége a Föld és az emberi faj gyógyítása. O volt az, aki megszabadította Ábrahámot fájdalmaitól körülmetélése után. Szintén o volt, aki meggyógyította Jákobot, akinek csípoje sérült meg egy angyallal való birkózás során. Különös figyelmet fordít azokra a vallásos emberekre, akik Isten dicsoségére zarándoklatot vállalnak. Raphaelt számos titulussal illeték az idok folyamán: a Szeretet angyala, az Orzo Angyalok Vezére, a Nap Uralkodója, a Hoség angyala, Sheol vezetoje, az Erény Hercege, a Tudás és Tudományok Angyala, az Élet Fájának Orzoje, a Nap Angyala, a Keresztvíz angyala, Szerda angyala. Raphaelt általában narancs és világoskék színekkel ábrázolják.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 57
Heti: 202
Havi: 818
Össz.: 192 931

Látogatottság növelés
Oldal: Raphael
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: odaát idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »