Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

 Háború

Háború 


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Titus Wellive
Háború adatai
Faja az Apokalipszis lovasa
Neme férfi testbe bújt
Életkora ismeretlen
Képességei képes hallucinációkkal összezavarni az embereket,
halhatatlan

 
Háború az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Titus Wellive alakít.

Háború a sorozatban az Apokalipszis egyik lovasát alakítja, aki Lucifer szabadulását követően, a Földre érkezik. Képes az emberket összezavarni, hallucinációkat vetít eléjük, harcot szít köztük és káoszt okoz. A Bibliában Ürömnek hívják, és mint ahogy abban áll, hullocsillagként ér földet, ám míg ott vörös lovon említik, a valóságban vörös Mustanggal közlekedik. Halhatatlan. Mint mindegyik lovasnak, neki is van egy gyűrűje, amiből az erejét meríti, és ami valójában Lucifer ketrecének a kulcsa.

Háború az 5. évad második részében láthatjuk, amikor is a coloradoi River Pass kisvárosba érkezik, üstökösként a folyóba csapódik, majd végezve egy Roger nevű helyi polgárral, megszállja a testét. Ezt követően, belekezd, hogy káoszt és zűrzavart keltsen a környéken: ledönt egy hidat, majd hallucinációkat okozva, elhiteti az emberekkel, hogy démonok vannak a városban, így a polgárok egymás ellen fordulnak, köztük három vadász -Rufus Turner, Ellen és Jo Harvelle. Miután Rufus segélykérő üzenetet intéz egy barátjának, a helyszínre érkeznek a Winchester fivérek, akik a helyiek mellé szegődnek, és segítenek nekik ellenfeleikkel szemben. Háború ezalatt a lakosok közt elvegyülve figyeli az eseményeket. A szörnyetegnek sikerül elfogatnia Samet, majd miután őt kikötözték, elbeszélget vele. Elmondja neki, hogy nemrég Németországban és a Közel-Keleten, Dárfúrban volt, ezután jött erre a helyre, hogy oldja az emberek gátlásait, és hogy megvárja, míg a többi lovas is feltűnik. Mikor jobban elegyedik a beszélgetésben, elmondja Samnek, látja, hogy a fiú még mindig kívánja a démonvért. Ezt követően, ismét fokozza a feszültséget, és egymásnak ereszti az embereket, végül a fivérek az utcán elfogják őt, és ugyan állítása szerint megölni nem lehet, levágják az ujját, a rajta lévő gyűrűvel együtt, így elveszíti képességét, a lakosok lenyugodnak, és a környéken ismét helyreáll a rend. Háború a Mustangjával elmenekül.

Epizódjai:
- Good God, Y’All

 

 Éhínség

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője James Otis
Éhínség adatai
Faja az Apokalipszis lovasa
Neme férfi testbe bújt
Életkora ismeretlen
Képességei képes előhozni az emberek legfőbb vágyait,
halhatatlan

 

 
Éhínség az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit James Otis alakít.

Éhínség a sorozatban az Apokalipszis egyik lovasát alakítja, aki Lucifer szabadulását követően kezd tevékenykedni a Földön. Képes előhozni az emberekből azok legfőbb vágyait, szendvedélyeit, noha ebbe bele is halhatnak. Miután meghaltak, áldozatai lelkét elfogyasztja, ezekből táplálkozik. Egy öregembert testébe van szállva, és noha a Biblia szerint fekte lovon jár, a valóságban fekete Cadillac Escalade-del fuvarozzák démoni testőrei. Halhatatlan. Mint mindegyik lovasnak, neki is van egy gyűrűje, amiből az erejét meríti, és ami valójában Lucifer ketrecének a kulcsa.

Éhínség az 5. évad közepén tűnik fel; Valentin nap környékén feltűnik egy városban, és felfokozza az emberekben a vágyaikat, szenvedélyeiket, így azok sorban kezdenek el maghalni drog túladagolásban, gyomor és máj szétpukkadásában, hasonlóakban, ráadásul Castiel angyal létére is rászokik a hamburgerek tömésére, porhüvelyéből kifolyólag.. Az ügyre ráállnak a Winchester fivérek, akik Cas-szel először egy Cupidóra kezdenek gyanakodni, de aztán rá kell ébredniük, hogy egy lovas áll a háttérben. Éhínség démonokat küld, hogy áldozatainak lelkét elvigyék neki, ám az egyik ilyen szállítmány Sam birtokába kerül, Éhínség így a küldött lelkét eszi meg. Míg Éhínség egy legyilkolt bárban tartózkodik, Dean és Castiel rátalálnak, és megpróbálnak vele végezni, ám a szörnyeteg karmai közé kerülnek. Időközben Éhínség démonokat küld, hogy hozzák el neki Samet, ám a fiú végez velük, iszik a vérükből, majd testvére után ered. A találkozáskor Éhínség felkínálja a fiúnak, fogyassza el démonjait, ám mivel az ezt visszautasítja, ő eszi meg őket. Miután Sam rájött, hogy ellenfelére nem hat különleges képessége, azt a behabzsolt testőrökre összpontosítja, és belülről szaggatja szét a lovast, aki ezt követően elveszti gyűrűjét, ő maga pedig teljesen legyengül.

Epizódjai:
- My Bloody Valentine

 

 Pestis


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Matt Frewer
Pestis adatai
Faja az Apokalipszis lovasa
Neme férfi testbe bújt
Életkora ismeretlen
Képességei fertőzést és pusztulást idéz,
halhatatlan

 
Pestis az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Matt Frewer alakít.

Matt Frewer

Pestis a sorozatban az Apokalipszis egyik lovasát alakítja, aki Lucifer szabadulását követően kezdi szedni áldozatait a Földön, utazva '72-es AMC Hornet tragacs járgányával. Képes az embereket megfertőzni, betegséget és pusztulást hoz rájuk. Mint mindegyik lovasnak, neki is van egy gyűrűje, amiből az erejét meríti, és ami valójában Lucifer ketrecének a kulcsa.

Pestis az 5. évad végén jelenik meg; sertésinfluenzát terjeszt szét az emberek között, mely egy démoni terv része: ellenszerként ugyanis a Croatoan vírust akarják bevetni. A lovas először egy gyógyszertárban üti fel a fejét, majd pedig Iowa államban bukkan fel egy idősek otthonában, ahol orvosként szedi áldozatait. Itteni tartózkodásáról azonban a Winchester fivérek is tudomást szereznek, és érte mennek, hogy megszerezzék tőle a gyűrűjét. A lény démoni segítőjének köszönhetően időben értesül Deanék érkezéséről, és képességével elkábítja őket, majd úgy dönt, hiába porhüvelyek, végez velük. Ekkor tör rájuk a tesók barátja, Castiel, aki a démonölő tőrrel leszúrjaa lovas társát, illetve levágja Pestis ujjáról a gyűrűt. Erejétől megfosztva, a lovas eltűnik, előtte azonban még közli, mindezt hiába teszik, már úgyis késő.

Epizódjai:
- Hammer of the Gods
- Two Minutes To Midnight

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 48
Heti: 18
Havi: 1 040
Össz.: 190 385

Látogatottság növelés
Oldal: Háború, Éhínség,Pestis
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: supernatural idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »