Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

12 szabály ,hogy túléld a Supernatural világát nőként

 

1. Soha, de soha ne hordj fehér hálóinget. Komolyan. Ha netalántán az van rajtad, biztos lehetsz benne, hogy már halott vagy, vagy rövidesen az leszel.

 

2. Ne legyél vonzó és ne legyél (látszólag) egyedül a lakásodban. Hagyd szanaszét a piszkos ruhát és mosd le a sminkedet. Ez egy napon megmentheti az életed, mert mint tudjuk, egy jó smink a legcsúnyább nőt is széppé teszi, de ha lemossa......

 

3. Ha két valószínűtlenül jóképű férfi jelenik meg az ajtódban és azt állítják, hogy az FBI-tól (vagy bármelyik más kormányzati ügynökségtől) jöttek, válaszolj a kérdéseikre a legjobb tudásod alapján (és csodáld a lenyűgöző külsejüket), dobd magad hanyatt annak amelyik a legjobban tetszik, majd húzz el a városból. A baj már valahol a közelben ólálkodik vagy már el is érte a közvetlen környezeted!

 

4. Ha vannak gyerekeid és azok normálisan viselkednek, maradj mellettük. Így "lehet", hogy túléled bármi is kerül az utadba. Esetleg egyikőtök se éli túl, de akkor is több leszel egy tapasztalattal.

 

5 Ha vannak gyerekeid és azok furcsán viselkednek, tűnj el de gyorsan. Ők jól meglesznek (maximum a szomszéd eteti őket, ha mással nem, magával), vagy valamiféle démoni ivadékká változnak esetleg valami mássá, de biztos nem örülnél nekik.

 

6. Ha veszély közeledik, a legjobb, ha már nem vagy szűz. Ugyanis a legnagyobb erőfeszítéseid ellenére sem érhet így jó véget semmi. Senki sem szeretne Démon vacsorája vagy eze-aza lenni.

 

7. A gyermeked hatodik hónapos születésnapját egy sóból készült körben töltsd, szentelt olajas tűzkörrel egyetemben (vagy Bobby Singer pánikszobájában, ha ismered őt). Az aranyoldalakon talán megtalálod, vagy a különleges tudakozóban.

 

8. Ha egy elbűvölő kislány vagy, nos... a legvalószínűbb, hogy már túl késő számodra. Már valószínűleg démon vagy. Vagy szellem. Vagy furcsa kis vámpír. Vagy halott. Vagy alakváltó, és anyádból táplálkozol.

 

9. Ne legyél bátor, merész, és ne tűnj olyannak, aki képes felvenni a harcot. Inkább sikítozz ezerrel, hisztizz és pánikolj, így felébred a férfiakban a védelmező énjük. Különben felkérnek arra, hogy áldozd fel magad.

 

10. Ha lehetőséged nyílik arra, hogy lefeküdj az egyik Winchester fiúval, óvatosan mérlegeld a lehetőségeidet: egy hosszú, normális élet vagy egy rövid, ami brutálisan ér véget (de közvetlenül megelőzve egy úgynevezett Winchester lehetőséggel). Egy őrült jó és szenvedélyes éjszaka, ami után könnyes szemmel búcsúzkodsz, vagy az, hogy életed végéig azért gyötröd magad, hogy vajon mért nem dobtad magad hanyatt azonnal mikor megláttad!?

 

11. Ha balesetet szenvedsz egy autóval, ne állj ki az út szélére stoppolni, mert lehet, hogy már sok év óta halott vagy, csak te nem tudsz róla. Akit elütöttél, és szintén meghalt, pedig minden évben bosszút áll rajtad, te viszont soha nem emlékszel semmire.

 

12. Ha véletlenül komoly barátnője lennél egy vadásznak (Naná hogy valamelyik Winchesternek!),számíts rá, hogy néha összetalálkozol egy-két dzsinnel vagy szörnyekkel, akik direkt rád fenik a fogukat. Ezért mindig tarts magad mellett kést, kardot, piszkavasat, pisztolyt ezüstgolyóval töltve, sót, szenteltvizet, ásót, kapát, nagyharangot. Lehet, hogy egyik se válik be, de legalább megpróbáltad!

 

13. Ha megtámad egy fura figura, és megfogja a nyakadat, véletlenül se nyisd ki a szádat, mert arra leszel figyelmes, hogy valami sötét és ramaty ízű füst lemegy a torkodon, és már nem vagy önmagad. Gondolj bele, mi van ha állandóan zabálni fog, és tönkreteszi a te nehéz munkával "tökéletesített" karcsúságod? 

 

14. A gyerekszobában mindig legyen bekészítve egy poroltó, hogy amikor majd megjelenik egy démon és el akar égetni a plafonon, akkor röhögve meg tudd oldani a helyzetet.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 48
Heti: 17
Havi: 1 039
Össz.: 190 384

Látogatottság növelés
Oldal: 14 szabály ,hogy túléld a Supernatural világát nőként
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: supernatural idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »