Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

Jared és Genevieve 

Egy csúnya szakítás után két évvel Jared Padalecki mégis oltár elé állt, csak mással. Jared Padalecki 2010. február 27-én február 27-én örök hűséget fogadott Odaát-béli partnernőjének, Genevieve Cortese-nek. A menyegző Jared nejének szülővárosában, az idahói Sun Valley-ben volt, a vőlegény tanújának bátyját, Jeffrey Padaleckit kérte fel, de sorozatbéli fivére, Jensen Ackles is komoly szerepet vállalt az esküvőn.

– A lakodalmunkon a családtagjaink és barátaink voltak jelen, olyan emberek, akik láttak minket felnőni, akik látták kialakulni a szerelmünket. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett az esküvőn, alig várjuk, hogy elkezdjük a közös életünket! – mondta a sztárpár.

Jared és Genevieve eljegyzésének híre három hónappal korábban szivárgott ki a sajtóban. Padaleckinek nem ez volt az első lánykérése. A 28 éves színész 2008-ban eljegyezte Sandra McCoyt, akivel ötödik éve alkottak egy párt. De néhány hónappal a gyűrű felhúzása után Jared visszavonta a lánykérést. Egy bizalmasa szerint azért, mert miután főszerepet játszott a Péntek 13 felújított változatában, úgy érezte, itt az idő, hogy a mozikba is betörjön és nem akarta, hogy egy feleség visszahúzza őt a sztárrá válás útjáról. „Az élet több egy kapcsolatnál, én most szingli akarok lenni!” – nyilatkozta Jared. Sandrát teljesen váratlanul érte a fordulat, feldúltan távozott abból a Los Angeles-i házból, amit Jareddel osztott meg. Egy barátja szerint Sandra egyáltalán nem számított a szakításra. Akárcsak Genevieve, Sandra is az Odaát mellékszereplője volt korábban.

 Jared Padalecki he looks nice

 

Ez a fénykép a 6. évad egyik részében meg is jelenik, ahol szintén házastársat játszanak fura körülmények között.

 

Genevieve Cortese, Jared Padalecki how sweet

Genevieve Cortese, Jared Padalecki whats so funny

 

Jensen Ackles, Jared Padalecki jared wedding

 

Jensen Ackles, Jared Padalecki Jared wedding

Jensen Ackles, Jared Padalecki Jared wedding

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 57
Heti: 198
Havi: 814
Össz.: 192 927

Látogatottság növelés
Oldal: Jared Padalecki esküvője
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: odaát idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »