Supernatural

Ez az oldal azoknak készült, akik ráharaptak az Odaátra. Nekem sikerült, ezért összegyüjtöttem erre az oldalra minden olyan információt, ami hiszem, hogy nem csak engem, hanem sok más embert is érdekel, és a jó hír: mindig frissítem.

Pamela Barnes


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Traci Dinwiddie
Pamela Barnes adatai
Beceneve Pam
Faja ember
Neme nő
Életkora kb. 25-30 éves
Elhunyt 2009. március 12. (démonok megölik)
Képességei médiumi képesség;
képes kapcsolatba lépni a túlvilággal
Foglalkozása vadász,
médium
Lakóhelye Illinois, USA

Pamela Barnes az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Traci Dinwiddie alakít.

Pamela a sorozatban egy egyedülálló médiumot alakít, aki Illinois államban él, többnyire képességét kihasználva keresi a kenyerét, embereknek segít kapcsolatba lépni elhunyt rokonaikkal a túlvilágon. Egyik régi ismerőse és egyben barátja Bobby Singer.

Pamela a 4. évad elején tűnik fel, amikor régi barátja, Bobby hozzá fordul segítségért, hogy a Winchester fivérekkel együtt rájöjjön, ki vagy mi hozhatta ki Deant a Pokolból. A nő boldogan segít a fiúknak; körbeülnek egy asztalt, majd Pam egy rituáléba kezd, hogy megidézze a titokzatos megmentőt. Mikor a szoba rázkódni kezd és a rejtélyes lény egy fenyegető üzenetet küld, a nő nem áll le, folytatja a szeánszot, azonban vesztére: a gonosztevő mindkét szemét kiégeti. Pamela kórházba kerül, és ugyan nem hal meg, látását örökre elveszíti. Később derül ki, hogy szeme fényének kioltója egy Castiel nevű angyal volt, ám nem szándékosan tette, amit tett; hiába ellenkezett, megidézték, és mivel éppen nem volt emberi porhüvelyében, az esetet nem tudta elkerülni. A későbbiekben -röstellve bár- a testvérek ismét a segítségét kérik, hogy megfejtsék Anna Milton kilétét, akiről Pam segítségével kiderül, hogy egykor egy angyal volt, ám saját akarata szerint emberré lett. Az évad közepén Dean és Sam újból felkeresik Pamelát, és arra kérik, segítsen elhagyni nekik testüket, hogy szellemként felkutathassák a környékről elrabolt kaszást. A nő elintézi nekik a dolgot, és vigyáz a fiúk testére, míg azok szellemei távol vannak. A démonok azonban rájuk találnak, így Pamela gyorsan visszahozza Samet annak testébe, ám az már hiába siet a segítségére; egy démon ugyanis leszúrja. A nő meghal, előtte azonban még figyelmezteti Samet, hogy a képesség, melynek a birtokában van, nem jó.

Az 5. évadban a Winchesterek ismét találkoznak Pammel a túlvilágon. A nő hamar búcsút is vesz tőlük, előtte azonban egy beszélgetés során azt a véleményt osztja, hogy Deannek talán mégis engednie kellene az angyaloknak, és hagynia, hogy Mihály birtokba vehesse testét Lucifer ellen.

Epizódjai:
- Lazarus Rising
- Heaven and Hell
- Death Takes a Holiday
- Dark Side of the Moon

Traci Dinwiddie 1973. december 22-én született az alaszkai Anchorage városában. Színészi karrierje során, játszott többek között A dárda végében, a Szerelmünk lapjaiban, a Fekete lovagban, illetve a Kapás van c. filmben. A színésznőnek ezeken kívül még rengeteg apró szerepe volt, ám kiugró szerepet nem igazán kapott. 2008-ban kapta meg szerepét az Odaátban.

 Missouri Mosely 

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Loretta Devine
Missouri Mosely adatai
Faja ember
Neme nő
Életkora kb. 45 éves
Képességei médiumi képesség; képes kapcsolatba lépni a túlvilággal
Foglalkozása médium
Lakóhelye Lawrence, Kansas, USA

 
MissouriMissouri Mosely az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Loretta Devine alakít.

Missouri a sorozatban egy egyedülálló, fekete bőrű médiumot alakít, aki a kansasi Lawrence-ben él, és természetfeletti képességeit kihasználva keresi meg pénzét. Rengeteg ember keresi fel, akik kapcsolatba szeretnének lépni elhunyt hozzátartozójukkal, vagy szeretteikről szeretnének megtudni információkat. A nő egyik régi barátja John Winchester, akivel azután hozta össze a sors, hogy a férfi feleségét egy démon megölte.

Missouri az 1. évad közepén tűnik fel, a Winchester fivérek ugyanis apjuk feljegyzései alapján úgy gondolják, a nő talán segíteni tud nekik, így felkeresik otthonában. Miután Missouri elküldte egyik kuncsaftját, Dean és Sam megkérik, segítsen kideríteni, mi lakozik régi otthonukba, ahová azóta egy új család kölzötött. Miután együtt bekérezkezdnek a házba, a médium megállapítja, hogy több szellem is kísért az épületben, így éjszakára elküldik az itt lakó családot, és rituáléba kezdenek, hogy kiűzzék a kísérteteket. A szertartást sikeresen megcsinálják, noha a szellem rájuk támad. Miután Mosley távozott, a fiúk még maradnak, hogy biztosak legyenek, ám a kísértet újra megjelenik, amit végül a másik szellem, Mary Winchester feláldozásával sikerül elpusztítaniuk. Miután Missouri elbúcsúzott Deanéktől, otthonába megy, ahol letolja az ott tartózkodó Johnt, amiért nem hajlandó találkozni fiaival.

Epizódjai:
- Otthon, rémes otthon

Demian és Barnes 

Fájl:350px-Demian and Barnes.jpg

 
Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Devin Ratray & Ernie Grunwald
Demian és Barnes adatai
Faja ember
Neme férfi & férfi
Életkora kb. 25 évesek
Foglalkozása Demian: fénymásoló javítás
Barnes: Hi-fi eladó

Demian és Barnes az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplői, akiket Devin Ratray és Ernie Grunwald alakít. mellékszereplői.

Demian és Barnes a sorozatban két fiatalt alakítanak, aki teljesen odavannak a Chuck Shirley által írt "Odaát" könyvsorozatér, azon belül a két főszereplőért, Dean és Sam Winchesterért, mondhatni, ők a példaképeik. Mindketten szívesen vesznek részt természetfelettivel kapcsolatos szerepjátékokban, jelennek meg összejöveteleken. Míg Demian valójában fénymásoló javítással foglalkozik, Barnes pedig Hi-fi eladó, nem sokan gondolnák róluk, hogy a valóságban egy közös párt alkotnak - egy Odaátos chat-oldalon ismerkedtek meg.

Demian és Barnes az 5. évadban szerepelnek; mikor egy hotelben összejövetelt szerveznek az "Odaát" könyv rajongói, nem kérdéses, hogy ők is részt vesznek rajt. Mint minden más résztvevő, ők is beöltöznek a sorozathoz méltóan: Demian Dean, Barnes pedig Sam szerepét játssza. Miközben mindketten élvezik a műsorokat, részt vesznek egy szerepjátékon, melyben egy legenda szerinti, az épületben kísértő szellemeket kell leleplezni. Deamian és Barnes tudtukon kívül, egy igazi szellemmel találkoznak, aki megmutatja nekik, hogy az egyik fali kép mögött egy térkép van elrejtve, ami a környéken lévő temetőhöz vezet. Mikor a találkozón a két valódi Winchester fivér is megjelenik, és rájönnek, hogy a hotelben valódi szellemek kísértenek, és a legenda is igaz, megpróbálják megszerezni Demianéktől a térképet, ám ők csak úgy hajlandók odaadni, ha ők is velük tarthatnak a kalandra, illetve, hogy ők játsszák Bobby Singer és Rufus Turner szerepét. A fivérek ebbe beleegyeznek, ám a két idióta az út során úgy kezd vitatkozni egymással, ahogyan Winchesterék is tették egykor apjukkal kapcsolatban, ekkor pedig Dean kiakad, és letolja őket, amiért ennyire beleélik magukat a játékba. A temetőhöz érkezve, Deamian és társa teljesen kétségbeesnek, hogy a konkurencia igazából ki akarja ásni az ott talált maradványokat, majd szembekerülnek egy valódi kísértettel is, ám bántani nem bántja őket, Deanék ugyanis időben megsemmisítik maradványait. A szállodában a fiatalok italba fojtják a sokk hatását, és próbálják feldolgozni, hogy a természetfeletti igenis létezik. Mikor kiderül, hogy van még néhány bosszúálló szellem a hotelben, és azok már le is zárták a kijáratokat, a négy vadász együtt veszi fel a harcot velük; a fivérek kijuttatják Deamiant és Barnest az intézményből, így azok visszatérnek a temetőbe, és felégetik a kísértetek földi maradványait, így megmentik a szállodában tartózkodókat. Másnap reggel Winchesterék és Demianék búcsút vesznek egymástól, ekkor derül ki róluk, hogy valójában egy párt alkotnak, Demian fénymásoló javító, Barnes pedig Hi-fi árus, illetve elmondják véleményüket, miszerint a könyvekben szereplő fivérek elég irigylésre méltók, hiszen mindig összetartanak, és mindig számíthatnak egymásra, ha bajba kerülnek.

Epizódjaik:
- The Real Ghostbusters

Ed Zeddmore és Harry Spangler 

 


Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője A. J. Buckley & Travis Wester
Ed Zeddmore & Harry Spangler adatai
Faja ember
Neme férfi & férfi
Életkora kb. 25 évesek
Foglalkozása amatőr szellemvadászok,
műsorvezetők (Szellemharcosok)
Családja Ed: Maggie Zeddmore (mostohahúg),
 ? (apa)

Ed Zeddmore és Harry Spangler az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplői, akiket A. J. Buckley és Travis Wester alakít. mellékszereplői.

Ed és Harry a sorozatban két fiatalt alakítanak, akik eltökélt szándéka, hogy igazi szellemvadászok lehessenek. Ehhez meg is van nekik minden felszerelés, ám tehetségben nagy a hiány, eléggé szerencsétlenek, ennek ellenére nagy az önbizalmuk. Ahogy egyre jobban belemélyednek a szellemek világába, alapítanak egy saját tévéműsort, a Szellemharcosokat, melynek ők a műsorvezetői, és melyben három társukkal -Maggie-vel; Ed mostohahúgával), Corbett-tel és Spruce-szal- kísértet-járta házaknak néznek utána.

Ed és Harry az 1. évadban tűnnek fel először, amikor egy kísértetház után nyomozva, összefutnak a két másik szellemvadásszal, Dean és Sam Winchesterrel. A két páros nem igazán jön ki jól egymással, többnyire Edék nagyképűsége végett, ám Winchesterék inkább távol szeretnék tartani a konkurenciát a veszélytől. Kiderül, hogy a megkörnyékezett épületben egy tulpa garázdálkodik, amit a két páros egyaránt szeretne megsemmisíteni, bár Harry-ék beérnék azzal is, ha lencsevégre tudnák kapni a szörnyeteget, és feltölteni saját weboldalukra. A lénnyel végül a Winchesterek végeznek, az akció után pedig Sam felhívja Edéket, és hollywoodi nagymenőnek kiadva magát, felkéri Edéket egy filmszerepre. A két idióta természetesen elhiszi a mesét, és egoista módon, elbúcsúzva a fivérektől, azonnal a filmek városába veszik az irányt.

A 3. évadban Ed és Harry, mint műsorvezetők térnek vissza, akik közösen vezetik Szellemharcosok című műsorukat, melyben kísértet-járta házaknak néznek utána. Egy alkalommal a legendás Morton házba törnek be éjszaka három társukkal; Maggie-vel, Corbett-tel és Spruce-szal, melyben a hiedelem szerint minden szökőév február 29-én szellemek jelennek meg, és elűzik a betolakodókat. Miközben felállítják a "főhadiszállást", több halálvisszhangra lesznek figyelmesek, majd feltűnnek a Winchester fivérek is, aki azonnal kitessékelnék a társaságot a házból, ám a kijáratok lezárulnak. Az éjszaka folyamán Ed rajtakapja Harry barátját, amint az mostohahúgával, Maggie-vel csókolózik, ezért igen kiakad, illetve Corbettnek és Samnek nyoma veszik. Corbett-tet ugyan az épületben kísértő Freeman Daggett szelleme megöli, a két vadászcsapat összedolgozva, végül megsemmisíti a kísértetet, és kijutnak a házból. A Szellemharcosok gyászolják elesett társukat, ellenben örülnek, hogy végre videofelvételekkel rendelkeznek valódi szellemekről, örömük azonban nem tart soká: alighogy Dean és Sam távoznak tőlük, az általuk hátrahagyott elektromágneses kütyü minden adatot megsemmisít, köztük a Morton házban szerzett összes adatot.

Mikor Dean és Sam a 4. évadban az "angyali bűbáj" hatására nem emlékeznek semmire korábbi életükből, az interneten néznek utána, hogyan kell levadászni egy szellemet. Ekkor akadnak rá Ed és Harry honlapjára, ahonnan információkat szereznek az akcióval kapcsolatban.

Epizódjaik:
- Pokoltanya
- Szellemharcosok
- It's A Terrible Life

 Richie

 

Megalkotta Eric Kripke
Megszemélyesítője Marty Papazian
Richard adatai
Beceneve Richie
Faja ember
Neme férfi
Életkora kb. 25 éves
Elhunyt 2006. nyara (egy démon megöli)
Foglalkozása vadász

 
Richie az Odaát (Supernatural) című televíziós sorozat kitalált szereplője, akit Marty Papazian alakít.

Richie a sorozatban egy fiatal vadászt alakít, aki jó barátságban van Dean Winchesterrel, egy alkalommal ő mentette meg Richie életét. Richie eléggé lazán veszi a dolgokat, szereti herdálni a pénzt, mulatozni, és lányokat hajkurászni.

Richie a 3. évad elején szerepel, amikor az ohioi Elizabethville-ben összefut a Winchester fivérekkel. Mint kiderül, Richie egy ügyön dolgozva van a városban, ám ahogyan látszik, nem nagyon köti le a munka, inkább a lányokat hajtja, és szórakozik. Miután elköszöntek, Dean elmeséli öccsének, hogy egy alkalommal, amikor még Sam az egyetemre járt, megmentette Richie életét, és azóta is jó barátok. Richie az egyik bárban megismerkedik egy Casey nevű pultos lánnyal, aki elhívja a fiút a lakására. Miután megérkeztek, a pincébe mennek, ahol Casey felfedi magáról, hogy démon. Richie ekkor megpróbál végezni vele, ám ez nem sikerül; Casey felülkerekedik rajta, és eltöri a nyakát, Richie így meghal. Dean később aggódni kezd eltűnése miatt, ezért követi a telefonja jeladóját, így eljut a pincébe, itt talál rá barátja holttestére.

Epizódjai:
- A bűn városa

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 48
Heti: 32
Havi: 1 054
Össz.: 190 399

Látogatottság növelés
Oldal: A segítő barátok
Supernatural - © 2008 - 2018 - odaatfans.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: supernatural idézetek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »